Radioposusje
- 11.04.2019.

Off road klub Grand Hercegovina organizira off road natjecanje koje će se održati 11. i 12. svibnja na području Blidinja.  Natjecanje će se voziti u klasama Hard, Soft, Quad i Turist. Organizatori očekuju veliki broj natjecatelja i ljubitelja off road vožnje iz Hrvatske, Bosne i Hercegovina, Crne Gore i Srbije.

Prijave su službeno otvorene, a  informacija su sljedeće: prijave su moguće na brojeve telefona: 063-429-720 Josip; 063-785-333 Ivica; ili putem inboxa na  facebook stranici; prijave su moguće za klase: Hard, Soft 1, Soft 2, Quad i Turist; prijava mora sadržavati sljedeće: ime kluba, klasa koju vozite, dan dolaska (petak/subota), broj osoba.

Kotizacija iznosi 100KM za one koji dolaze u subotu, a oni koji dolaze petkom dodatno plaćaju noćenje 30KM.

Za sve koji uplate kotizaciju Off road klub Grand Hercegovina osigurava smještaj i hranu.

Vozi se po službenom pravilniku OFF ROAD SAVEZ BiH tako da je za klasu HARD obavezan roll bar, kacige, prednje i zadnje vitlo. Za klase Soft 1 i 2 obavezno je prednje vitlo i kacige.

Turist klasa će voziti odvojeno od ostalih klasa. Iako će obići predjele Blidinja, TURIST klasa će voziti posebni ispit namijenjen turistima koji će se bodovati i nagraditi one najbolje, priopćeno je iz Off road kluba Grand Hercegovina.

radioposusje.ba (foto: blidinje.net)