Radioposusje
- 31.07.2019.

Na temelju prošlogodišnjeg uspješnog iskustva u organizaciji i provedbi Blidinje Gastro Festivala, kao i na temelju zadovoljstva naših izlagača, i ove godine se organizira II. Blidinje Gastro Festival.

Cilj održavanja ove manifestacije je predstavljanje tradicionalnih običaja, promocija proizvoda lokalnih proizvođača s područja općine Posušje i šire, kao i međusobna suradnja i uvezivanje izlagača uz bogat kulturno-umjetnički program.

Manifestacija je značajna i prepoznatljiva po mjestu održavanja, Masnoj Luci i Parku prirode Blidinje.

Javni poziv

Predmet Javnog poziva je prikupljanje pisanih ponuda o iskazivanju interesa svih zainteresiranih ljudi dobre volje i bogatstva ponude za sudjelovanje na II. Blidinje Gastro Festivalu u sklopu manifestacije „Posuško lito 2019“.

Vrijeme održavanja: 31. kolovoza od 16:00 do 21:00 sati i 1. rujna od 12:00 do 18:00 sati. Mjesto održavanja je Masna Luka kod Planinarskog doma na Blidinju, gdje će biti postavljen šator i tipski drveni štandovi ovisno o iskazanom interesu.

Sa zainteresiranim ponuditeljima sklopit će se ugovor o sudjelovanju u manifestaciji II. Blidinje Gastro Festival u sklopu manifestacije „Posuško lito 2019“.

Štandovi za zainteresirane izlagače neće se naplaćivati.

Općina Posušje snosi troškove postavljanja štandova

U slučaju većeg interesa od broja štandova, organizator zadržava pravo na izbor izlagača.

Pri odabiru izlagača, organizator će se voditi sljedećim kriterijima:

- mjesto obavljanja djelatnosti (prednost kandidatima s područjima općine Posušje)
- vrsta proizvoda

Prijave se dostavljaju putem elektronske pošte: opcina.posusje.gs@tel.net.ba ili na portu Općine Posušje. Javni poziv je otvoren do 23. kolovoza do 15:00 sati.

Radioposusje.ba