Radioposusje
- 10.02.2019.

Udruga mladih Epsilon i ove godine organizira Sajam fakulteta Sveučilišta u Zagrebu za maturante Zapadnohercegovačke županije. Sajam će se održati u subotu 23. veljače 2019., a sastojat će se od dva dijela. Prvi dio je prezentacijski i počinje u 12:00 sati u kinodvorani u Posušju, gdje će studenti zagrebačkog Sveučilišta održati maturantima zanimljivo i poučno predavanje sa zabavnim i informativnim sadržajem o životu prosječnog zagrebačkog studenta. Nakon prezentacijskog dijela program će se nastaviti u Gradskoj sportskoj dvorani u Posušju. Studenti zagrebačkih fakulteta  imat će u sklopu sajma svoje štandove s informativnim materijalima vezanim uz pojedine fakultete. Također će podijeliti s budućim mlađim kolegama svoja studentska iskustva, a maturant će moći i sami postavljati pitanja koja ih zanimaju. 

Iz udruge Epsilon poručuju kako su odlučili nastaviti s organiziranjem ovog tradicionalnog projekta, svjesni koliko se maturanti, budući studenti, muče s raznoraznim pitanjima oko odabira fakulteta, studentskog doma, državne mature i slično.

Pozivaju sve maturante Zapadnohercegovačke županije da 23. veljače2019. u 12:00 sati dođu na sajam i potraže odgovore na pitanja koja im stoje na putu uspješne budućnosti.

radioposusje.ba