Radioposusje
- 24.05.2020.

U subotu, 23.svibnja 2020. je u klupskim prostorijama održana izborna skupština Golf kluba Posušje. Skupštini je prisustvovalo 18 članova, a otvorio ju je i vodio Živko Mikulić, dosadašnji član predsjedništva kluba. Skupština je počela minutom šutnje, kojom su članovi kluba odali počast pokojnom predsjedniku Veljki Lončaru i zahvalili mu na svemu što je napravio za klub.  

Potom su članovima prezentirani rezultati za 2019. godinu, kao i plan i program rada za 2020., što je usvojeno jednoglasno. U nastavku sjednice izmjenjen je dio statuta te povećan broj članova predsjednistva. U nastavku se pristupilo izboru predsjednika i predsjednistva kluba. Dosadasnja uprava predložila je za predsjednika g. Tihu Parlova. Izabran je sa 17 glasova za i 1 suzdržananim glasom.
Nakon toga je Tiho predložio još 8 članova predsjedništva, koje je skupština jednoglasno prihvatila. Pored predsjednika, u predsjedništvo GK Posušje izabrani su: Željko Kovač, Jerko Jurišić,  Petar Lončar, Rade Perković, Miro Petric, Stanko Šimović, Dragan Mikulić i Karlo Zovko.Tajnik i rizničar kluba ostaje Ivan Lončar.
Izabranom vodstvu kluba, članovima i predsjedniku, upućene su čestitke na izboru i zahvale na prihvaćanju obveza da u iduće četiri godine vode klub.

radioposusje.ba/ Golf klub Posušje