Radioposusje
- pet 08, 2017

U subotu 12.8.2017. Godine u gradskoj sportskoj dvorani u Posusju okupit će se kadetska i juniorska taekwondo reprezentacija BiH. Na okupljanju će se održati 4 treninga koje će voditi treneri Petar Boban, Ibrahim Kolja, Haris Husić i Belmir Berberović. Prvi trening za kadete i juniore održati će se u 10.00 sati a u 12.00 nastupaju kadetkinje i juniorke. U pauzi između treninga održati će se Izvršni odbor za WT a treninzi se nastavljaju od 16.00 sati gdje će svi sudionici imati priliku trenirati na elektronskoj opremi. Ovo okupljanje je organizirano povodom nastupa na europskom i juniorskom kadetskom prvenstvu, organizator je Taekwondo savez BiH a domaćin je Taekwondo klub Poskok iz Posušja uz podršku Sportskog saveza Općine Posušje. 

Na pripremam će sudjelovati oko 50 najboljih boraca iz BiH a među njima i posušani Ružica Crnogorac aktualna juniorska prvakinja BiH i David Bašić aktualni viceprvak BiH.

Pozivamo sve ljubitelje borilačkog sporta da posjete u subotu gradsku sportsku dvoranu u Posusju i daju podršku mladim sportašima.

Najnovije vijesti

Radioposusje
- pon 02, 2018
Radioposusje
- pet 02, 2018
Radioposusje
- pet 02, 2018