Radioposusje
- 24.02.2020.

U subotu, 22.2.2020. godine u ispunjenoj kinodvorani Posušje održana je zajednička priredba Glazbenog vrtića Posušje i Dance Academy Zvrk pod nazivom „Kad je bal nek’ je maskenbal“.  Na priredbi je nastupilo 80 izvođača pod maskama, a sve točke publika je pratila budnim okom.

Nenadanim dolaskom voditelja na binu započela je mala, ali srcem velika priredba. Voditelji su pozdravili sve prisutne goste, roditelje i prijatelje koji su ih došli podržati.

Djeca iz Glazbenog Vrtića su probila led i bez imalo treme otpjevala i izrecitirala prigodne pjesme. Nakon njih je nastupala najmlađa grupa Dance Academy ZvrK koja je zaplesala sa Svemirom. Tako su se Glazbeni i Plesni svjetovi izmjenjivali do kraja priredbe, a iznenađenjima nije bilo kraja. Djeca su sve očarala svojim maskama, talentom i točkama koje su marljivo pripremali, a sve je bilo popraćeno uz veliki pljesak i podršku publike.

Na samom kraju su se svi, mali i veliki, posložili na binu i zajedno otpjevali i otplesali pjesmu “Život je maskenbal” nakon koje su se po dobrom starom običaju jele ukusne krafne.

Organizatorice i voditeljice Marija Polić, Marina Mitar i Manuela Žulj su jako ponosne na svoju djecu i zahvalne su na pozitivnim reakcijama publike, a posebno zahvaljuju sviračicama Brigiti Baćak i Mariji Čolak, trenerici Antoneli Miloš te prekrasnim volonterkama Karli Jukić, Matei Jukić i Mariji Polić, kamermanu Denisu Bošnjaku , fotografkinji Vani Leko i tehničkoj podršci Mirku Ramljaku kao i svima koji su na bilo koji način pomogli u realizaciji ove priredbe.

Naravno, najveće zahvale upućuju roditeljima na ukazanom povjerenju kao i na tome što podržavaju svoju dječicu u glazbenom i plesnom razvoju.

Do idućeg puta,

Vaš Glazbeni Vrtić Posušje i Dance Academy Zvrk.

Posuški.info