Radioposusje
- 29.03.2021.

Posuški nogometaši pod imenom Nikola iza sebe imaju sjajan vikend! Leko je u debiju za Slobodu postigao 3 gola a Marić je Vodicama donio 1:0 pobjedu nad Hrvacama i bijeg s posljednjeg mjesta na ljestvici.

Nikola Leko je nakon duge pauze zbog ozljede i raskinutog ugovora sa Slovenskim Aluminijem stigao u BiH Premijer ligu gdje će igrati za Slobodu iz Tuzle, oni su u ovoj reprezentativnoj stanci igrali prijateljsku utakmicu protiv niželigaša Sloge a Leko je upisao neslužbeni debi te bio fenomenalan. Sloboda je pobijedila 3:0 a Leko je u igru ušao u drugom poluvremenu i postigao sva 3 pogotka. Bila je to sjajna najava za ono što slijedi a to je nastavak natjecanja u BiH Premijer ligi.

Iako je bila reprezentativna pauza trećeligaši su igrali, u 3. HNL Jug igralo se 4. proljetno kolo odnosno 19. prvenstveno kolo u kojem su Vodice pobijedile Hrvace s 1:0 i pobjegle s posljednjeg mjesta na ljestvici a taj pobjednički gol vrijedan 3 boda postigao je Nikola Marić na fenomenalan način, u 65’ minuti pogodio je petom s 10 metara. Mariću je to 4. pogodak u nizu, postigao je po 1 na svakoj utakmici ovog proljeća a na ukupnoj ljestvici strijelaca probio se na 3. mjesto s 9 postignutih pogodaka.

Radioposusje.ba (FOTO: Sloboda Tuzla)