Radioposusje
- 07.03.2019.

U sklopu priprema za drugi dio prvenstva NS F BiH seniorska ekipa HŠK Posušja ove će subote, 9. ožujka 2019. odigrati utakmicu s nogometašima NK Brotnja. Susret  počinje u 14 sati, a igra se na stadionu Mokri dolac u Posušju. Riječ je o susretu trenutačno prvoplasirane i četvrtoplasirane ekipe Druge lige F BiH, jug. HŠK Posušje je jesenski prvak lige s 35, dok je ekipa iz Čitluka u prvom dijelu prvenstva sakupila 26 bodova.

U dosadašnjem tijeku priprema nogometaši Posušja imali su dvije utakmice i u obje odigrali neodlučeno, dok su dva susreta odgođena zbog loših vremenskih uvjeta. Tako će trener Slišković, umjesto planiranih pet, imati samo tri provjere pred nastavak natjecanja.

U prijelaznom razdoblju klub nije doveo niti jedno pojačanje, a odlaskom Dominika Begića te ozljedom jednog od najboljih igrača Posušja Krešimira Crnogorca, HŠK Posušje u nastavak natjecanja kreće znatno oslabljeno. Ostaje pitanje hoće li Slišković pronaći novog aduta u omladinskom pogonu?

Za deset dana počinje proljetni dio natjecanja u Drugoj nogometnoj ligi F BiH, a u prvoj utakmici nastavka nogometaši Posušja gostuju kod drugoplasiranog FK Klisa u Buturović Polju, koji za vodećima zaostaje dva boda.

radioposusje.ba