Radioposusje
- 08.01.2020.

Iz Službe za gospodarstvo općine Posušje uputili su obavijest poljoprivrednim proizvođačima koji žele ostvariti pravo na novčane potpore u poljoprivredi u 2020. godini kako su do kraja ožujka dužni ažurirati podatke i eventualne promjene u Registru poljoprivrednih gospodastva i Registru klijenata. 

"Općinska služba za gospodarstvo općine Posušje obavještava sve poljoprivredne proizvođače koji su upisani u Registar poljoprivrednih gospodarstava ( RPG) i Registar klijenata ( RK), a zainteresirani su za novčane potpore u poljoprivredi, da su  dužni ažurirati podatke i eventualne promjene u RPG i RK do 31.03.2020. godine, ukoliko planiraju u toj godini podnositi zahtjeve za isplatu novčanih potpora. Oni poljoprivredni proizvođači koji ne izvrše ažuriranje podataka i eventualne promjene u propisanom roku, neće moći ostvariti pravo na novčani poticaj u 2020. godini.

Ažuriranje podataka se obavlja u Službi za gospodarstvo općine Posušje, odjel za gospodarstvo i razvoj u sobi br. 109a.

Za sve informacije možete se obratiti na broj telefona: 039/ 685-722 , svakim radnim danom od 7:00 do 15:00 sati", navodi se u obavijesti iz Službe za gospodrastvo općine Posušje.

radioposusje.ba

.