Radioposusje
- 16.11.2019.

Dana 15. studenog 2019.godine u organizaciji Učeničkih vijeća  SSŠ Posušje i GfGM održana je  proslava "Međunarodnog dana srednjoškolaca. 

Izvješće s natjecanja u ime Učeničkih vijeća obiju škola šalje nam David Dumančić: "Dobru zabavu zagarantirali su brojni natjecatelji u različitim disciplinama. Evo i disciplina s pobjednicima: Kviz znanja u kojem su pobjednici bili Filip Zlopaša i Ante Mandurić učenici 4.a GfGM, ples s metlama uz pobjedu Ane Oreč i Josipe Karamatic 4.c GfGM, utrka u kolicima u kojoj su najviše uspjeha imali Ivan Budimir i Josip Miloš, 2.a GfGM, jedenje krofni, pobjednik Ante Maras 4.b GfGM, povlačenje konopa - ženska kategorija 4.d GFGM  i muška kategorija 4.c računalnii teh. te nogometna utakmica između GfGM i SSŠ Posušje u kojoj su pobjedu odnijeli učenici GfGM. 

Vijeće učenika zahvaljuje sponzorima trgovačkom centru Oli,  trgovačkom centru Ivka, slastičarnici Smiley, knjižari Livre, taekwondo klubu Poskok Posusje i Atelieru Jukic, koji su se pobrinuli za nagrade i ostale potrebštine. Vijeće također zahvaljuje svim natjecateljima te svim ljudima koji su na bilo kakav način pripomogli pri organiziranju ovog događaja." Dodijeljene su i nagrade najuspješnijim učenicima u protekloj školskoj godini. 

Podsjećamo, Međunarodni dan srednjoškolaca obilježava se 17.studenog, ali kako taj dan pada ove godine u nedjelju, naši su ga srednjoškolci obilježili posljednjeg dana nastave u tjednu prije tog datuma. Pohvale na organizaciji i još jednoj uspješnoj suradnji naših dviju srednjih škola.

radioposusje.ba