Radioposusje
- 06.09.2019.

Temeljem Odluke Vijeća Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO-a Herceg Bosne podružnice Posušje posuška podružnica Udruge sazvala je VII. Izborni sabor koji će se održati u subotu 14. rujna 2019.godine.

U 17:40 bit će polaganje vijenca na Trgu hrvatskih branitelja. U 18:00 sati u kinodvorani u Posušju Sabor će početi s radom.

Pozivajući na Sabor iz posuške podružnice napominju kako su svi članovi dužni ponijeti sa sobom iskaznicu radi evidencije prisutnih. Kako je riječ o Izbornom saboru za tijela Udruge članovi se mogu kandidirati samo s novom magnetnom iskaznicom i to isključivo A kategorije (dragovoljac), a glasovati, odnosno birati mogu sve kategorije, A, B i C  s novom ili starom iskaznicom. Kandidate za tijela Udruge predložit će radno predsjedništvo, a zainteresirani kandidirati mogu se i osobno kandidati uz prijavu u prostorijama Udruge te na dan održavanja Sabora (za što će im biti potrebno 15 potpisa prisutnih članova na Saboru), navodi se u obavijesti iz posuške podružnice Udruge.

Posuška podružnica UDiVDR HVO HB poziva sve članove Udruge na ovaj  VII Izborni sabor.