Radioposusje
- 30.01.2020.

Na ulaz u Supermarket Divna Uprava tvrtke je postavila obavijest u kojoj se navodi kako se ukida rad nedjeljom, a Odluka stupa na snagu u travnju 2020. godine, prenosi Posuški.info.

“Odluku o prestanku rada nedjeljom donijela je Uprava društva, kako bi se omogućilo svim uposlenicima da taj dan posvete svojim obiteljima, jer smatramo kako je nedjelja dan za obitelj”, navode iz uprave ovog trgovačkog centra.

Inicijativa je ovo koja će sigurno naići na podršku svih kojima je stalo do pravih kršćanskih vrijednosti, a pogotovo onih koji rade u Supermarketu Divna, kao i njihovim obiteljima.

Prema riječima Antonija Penave,  direktora i suvlasnika poduzeća, tvrtka trenutačno ima oko 90 zaposlenih, a taj je broj u stalnom porastu,  kao i prihodi. U sklopu tvrtke nalazi se Supermarket Divna od 2880 kvadrata kao i novi market od 400 kvadrata kod crkve u Posušju.
Do Uskrsa Uprava tvrtke planira otvoriti najveću i najopremljeniju dječju igraonicu na ovim prostorima od 200 kvadrata kao i novi, moderno uređeni kafić. Igraonica će imati tete koje će brinuti o djeci, a u sklopu igraonice bit će i „rođendaonica“.

radioposusje.ba/ posuski.info