Radioposusje
- sub 10, 2017

Završnica Druge lige Jug NS FBiH je zanimljiva i neizvjesna iako su nogometaši Posušja trenutno u plusu čak šest bodova ispred Klisa.

No, momke s Mokrog doca očekuje gostovanje ove nedjelje u Uskoplju kod neugodne Sloge, potom su slobodni, a u zadnjem kolu gostuju u Čitluku kod Brotnja. Ipak, raspoloženje u momčadi je stabilno iako će sastav Lea Sliškovića u Uskoplje bez najboljeg strijelca Dominika Begića (tri žuta). I trener Leo Slišković i nogometaši su spremni u Uskoplju zaigrati dobro i osvojiti najmanje vrijedan bod. Novi predsjednik posuške uprave Damir Jurišić potvrdio je kako Posušje realno ima prvoligaške ambicije.

-Dosta toga dobroga je zadnjih mjeseci odrađeno jako dobro pa je popravljena i financijska kriza. Teško nam je u tri posljednja kola ali vjerujemo u naše momke koji igraju izuzetno dobro. Naš bod u Uskoplju i Klis bez pobjede u Grudama donio bi nam radost. Posušje ima i prvoligaške ambicije pa ako i ne budemo jesenski prvaci imamo sve uvjete za konačni prodor u sami vrh na proljeće. Tu su i neke novine za još jači sastav s Mokrog doca gdje je nogomet dugo omiljen sport. Nadamo se i povratku Jure Glavina, ali i Davora Landeke. Sve u svemu s našim navijačima kojih je sve više na tribinama, Nadamo se kako će Posušje ponovno imati jakog nogometnog predstavnika u višem razredu.

Istaknuo je s velikim optimizmom Damir Jurišić. Ovakve optimistične izjave mnogi su već dočekali u dobrom ozračju. K tome valja dometnuti i veliki izbor mladih nogometaša koji uskoro mogu biti u prvom sastavu.

Susret se igra u nedjelju na stadionu Košute u Uskoplju s početkom od 13:30h

Posušje u posljednja tri kola ima čak dva teška gostovanja i jednom smo slobodni.

VL/PC