Radioposusje
- 07.10.2018.

Nogometaši HŠK Posušje upisali su svoju šestu pobjedu u sedam odigranih kola. Ovog puta plavo-bijeli su slavili na gostovanju u Stocu kod istoimenoga domaćina. Sliškovićevi izabranici već su u prvih četrdeset-pet minuta potopili slabašne domaćine. Redom su pogađali: Jure Glavina (16'min), Ivan Mandurić (29'min), Jure Glavina (31'min) i Ivan Bešlić (45'min). S rezultatom (4-0) se otišlo na odmor. U drugom djelu Slišković je dosta pomladio sastav, ali plavo-bijeli su do kraja gazili slabašni HNK Stolac. U (86'min) Jure Glavina svojim trećim pogotkom na utakmici i desetim u prvenstvu postavio konačnih rezultat utakmice. Slišković je na kraju meča bio zadovoljan igrom i zalaganjem svojih igrača. Ovom pobjedom Posušje je ostalo lider tablice sa devetnaest osvojenih bodova, tri više od čitlučkog Brotnja. Sljedeće kolo igra se veliki derbi, kada na Mokri Dolac stiže HNK Brotnjo Čitluk.

U odigranim utakmicama sedmog kola u Drugoj ligi FBiH – grupa Jug na tri od sedam susreta  slavili su domaći timovi, niti jedan nije završio neriješeno, dok su se gosti u ovom kolu radovali na četiri susreta.

Strijelci su u ovom kolu bili raspoloženi, postigavši ukupno 26 pogodaka, od toga osam u Bijelom Polju, gdje je Bjelopoljac deklasirao Ramu.