Radioposusje
- 05.07.2019.

Bisnode u partnerstvu sa Županijom Zapadnohercegovačkom organizira Poslovni susret bonitetno izvrsnih tvrtki Županije Zapadnohercegovačke u četvrtak, 11. srpnja u 13 sati, u Hotelu Park u Širokom Brijegu.

Cilj susreta je predstavljanje rezultata poslovanja tvrtki Županije, sa posebnim osvrtom na bonitetno izvrsne kompanije Županije.

Bonitetna izvrsnost definira natprosječnu bonitetnu vrijednost gospodarskih subjekata a koliko su ovi subjekti značajni za uspjeh i razvoj regije najbolje govori podatak da ih je u BiH nepunih 26% od ukupnog broja aktivnih kompanija, a da je njihov udio u ukupnim prihodima države 70%, u ukupnoj dobiti od 80%, a zapošljavaju 59% ukupno zaposlenih u BiH.

U ŽZH bonitetno izvrsnih je 31,8% od ukupnog broja aktivnih kompanija, a kreiraju 87% prihoda i 89% dobiti županije i zapošljavaju 78% od ukupnog broja zaposlenih u ŽZH.

Program susreta započinje uz pozdravno obraćanje Zdenka Ćosića, predsjednika Vlade Županije Zapadnohercegovačke, predstavljanje će održati Dario Sesar, ministar Ministarstva gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke, te Ivan Jurilj, ravnatelj Ured Vlade ŽZH za europske integracije:

Bisnode BH će predstaviti rezultate poslovanja gospodarstvenika Županije Zapadnohercegovačke s posebnim osvrtom na bonitetno izvrsne kompanije Županije.

Na kraju susreta bit će uručeni Certifikata bonitetne izvrsnosti, priopćeno je is Bisnode BH.

radioposusje.ba