Radioposusje
- 19.12.2019.

Planet d.o.o., jedna od vodećih kompanija za distribuciju robe široke potrošnje na području BiH, dobitnik je prestižne potvrde za kvalitetu poslovanja, Europske bonitetne kuće Bisnode, Zlatni Bisnode certifikat bonitetne izvrsnosti, koji u BiH ima samo 3,8 posto tvrtki.

Čini nas sretnim činjenica da se po tako visokim kriterijima svrstavamo među najbolje poslovne subjekte u Bosni i Hercegovini. To je potvrda našeg dosadašnjeg uspješnog rada kojeg se trudimo obavljati pošteno, odgovorno i profesionalno, ali je i potvrda naše kvalitete svim potencijalnim budućim partnerima i zaposlenicima – istaknula je Katarina Ćurdo, financijska direktorica tvrtke Planet d.o.o.

Tvrtka Planet d.o.o. osnovana je 1997. godine i danas je jedna od vodećih firmi za distribuciju robe široke potrošnje na teritoriju Bosne I Hercegovine. Ističu kako su ponosni na činjenicu da već 23 godine surađuju s najvećim multinacionalnim kompanijama od kojih su stekli najbolju praksu poslovanja i istu su prenosili svim ostalim sudionicama u poslovanju. U njihovom distribucijskom poslovanju su brendovi jednih od najpoznatijih multinacionalnih tvrtki u svijetu, i to: L’Oréal, Reckitt Benckiser, Red Bull , Rio Mare, Vileda, Vichy, Branck Caffe,Teekanne, Maretti, Alpro, Pompea i Puffies.

Na pitanja o postignuću takvog uspjeha, te održavanju kvalitete poslovanja, Ćurdo je kazala: Pored toga što smo o distributerskom poslovanju naučili puno, svakoga dana I dalje učimo od svojih kupaca, dobavljača I zaposlenika, a naravno i od konkurenata. Težnja da dođemo među najbolje u distributerskom biznisu bila je vizija i najvažniji kriterij u svakoj strateškoj I operativnoj odluci, jer su nam dugoročni rast i razvoj važniji od kratkoročnog uspjeha. Želimo i dalje, na ovim već izgrađenim temeljima, graditi Planet kao uglednu kompaniju i uspješnog partnera, poslodavca I člana zajednice. Motivacija kao poriv da se posao radi sa velikom predanošću od prvog dana pa do danas je energija koja se širi našom tvrtkom od strane uprave ka svim razinama menadžmenta pa do svakog zaposlenika. Stvaramo atmosferu u kojoj je svaki uspjeh naš zajednički uspjeh, u kojoj se predani rad prepoznaje i isplati, u kojoj smo zadovoljni s postignutim, ali možemo uvijek više i bolje. Organizacijska kultura koja je poticajna za svakog pojedinca unutar nje i koja je fokusirana na ostvarenju strateških ciljeva je jedna od naših najvećih komparativnih prednosti.

posuski.info/ugp