Radioposusje
- 25.03.2020.

Općina Posušje je donijela odluku o organizaciji rada tijela uprave Općine Posušje i javnih ustanova Općine Posušje za vrijeme trajanja prirodne nepogode prouzrokovane neposrednom opasnošću od  korona virusa (COVID 19).

U cilju prevencije djelatnika Općine Posušje i građana od opasnosti širenja koronavirusa (COVID 19) donose se sljedeće mjere:

  • U vremenu trajanja proglašene prirodne nepogode radno vrijeme Općine Posušje je skraćeno, te se isto utvrđuje u razdoblju od 8 do 13 sati;
  • Privremeno se zaustavlja redovan prijem stranaka u službama Općine Posušje, Centra za socijalni rad Posušje, Gradske knjižnice „Fra Petar Bakula“; JU Urbikom Posušje, JP Radio Posušje te JP Vodovod Posušje.
  • Prijem stranka i rad sa strankama obavljati će se samo u šalter sali Općine Posušje i to na način da će u istoj biti dopušten pristup samo jednoj stranci, dok će ostale stranke čekati ispred glavnog ulaza te će im biti omogućen pristup šalter sali tek nakon što prethodna stranka istu napusti, za regulaciju čega će biti zadužene ovlašteni zaposlenici općine Posušje;
  • Ulaz strankama biti će dopušten samo uz nošenje zaštitne maske i rukavica.
  • Sva građanska vjenčanja zakazana u razdoblju dok traje prirodna nepogoda obavljati će se na način da će na istima mogu biti isključivo budući bračni parovi i svjedoci;
  • Za potrebe rješavanja upravnih i ostalih predmeta za koje je propisan određeni rok strankama su dostupne sve informacije putem kontakata:

 

Ured Općinskog načelnika:…………………. 039/685-730

Služba za financije:……………………………039/685-718

Služba za gospodarstvo:………………………039/685-720

Služba za imovinsko-pravne poslove, geodetske poslove i katastar, prostorno uređenje i zaštitu okoliša:……………………….039/685-734

Služba za opću upravu i društvene djelatnosti: 039/681-701

Ulazak u prostorije Općine Posušje do daljnjeg će biti omogućen isključivo po najavi i potvrđenom sastanku putem telefona.

Radno vrijeme Radio Posušja

U skladu s naredbama nadležnih institucija, a s ciljem sprečavanja širenja zaraze korona virusom, Javno poduzeće radio Posušje apelira na sve svoje suradnike, slušatelje i prijatelje da do daljnjega ne dolaze u naše prostorije kako bi na taj način umanjili rizik od širenja zaraze. Za sve vaše upite, bilo da su u pitanju oglasi, reklame ili bilo koje druge informacije bit ćemo dostupni na brojevima naših telefona 039/ 681 – 661 i 039/ 681 – 660 (svakim radnim danom od 7.30 do 12. 30 sati). Obratiti nam se možete i putem naše facebook stranice, ali i mail adrese radioposusje.ba tijekom cijeloga dana, svih sedam dana tjedno. Pozivamo vas da slušate naš program i pratite našu internetsku stranicu kako bi dobili najvažnije informacije vezane za novonastalu situaciju s korona virusom. Pozivamo vas i da nam se obratite s bilo kojim pitanjem vezanim za ovu izvanrednu situaciju, a mi ćemo se potruditi od službenih institucija dobiti informaciju koja vas zanima.

U ovoj izvanrednoj situaciji apeliramo na sve ljude da se drže propisanih mjera, da budemo odgovorni prema sebi i svojoj društvenoj zajednici. Na nama pojedinačno je najveća odgovornost – budimo odgovorni i informirani kako bi ova situacija što prije završila s najmanjom mogućom štetom.

Radioposusje.ba

Najnovije vijesti