Radioposusje
- 28.08.2019.

Ovoga vikenda u organizaciji Kinološkog saveza Herceg-Bosne, Kinološkog saveza u Bosni i Hercegovini i Kinološke udruge Posušje na stadionu Mokri Dolac u Posušju će se održati Memorijal Robert Oreč Bobo, 15. po redu velika Međunarodna, nacionalna i specijalizirana izložba pasa svih pasmina, prenosi Posušje.net. Program izložbi će se odvijati  kroz dva dana u petak, 30. i subotu 31. kolovoza 2019. godine. Izlagači su već počeli pristizati, a mnogi od njih iskoriste ovo vrijeme i za turističke i ine posjete gradu i okolici. 

Izlagači diljem svijeta pokazali su izniman interes za posuške izložbe, pa su tako prijavljena 323 psa u 103 pasmine iz 24 zemlje. Na ovogodišnjim izložbama suditi će 8 međunarodnih sudaca koji će se pobrinuti da ove izložbe što se tiče suđenja budu na najvećoj razini.

Očekuju nas dvije državne izložbe CAC i dvije međunarodne CACIB Posušje. Ovo je svakako najveći kinološki događaj u Bosni i Hercegovini.

U svim kategorijama bit će izabrane najbolje pasmine, a vlasnici će biti nagrađivani poklonima i pokalima.

Ulaz na izložbe je slobodan, a izložbe i u petak i subotu počinju u 9.45 sati. Otvaranje programa bit će u petak s početkom u 10 sati, a valja posebno istaknuti kako će u petak navečer po završetku programa izložbi prvoga dana od 20 sati organizatori pripremiti bogatu večeru za sve izlagače, uzvanike i posjetitelje. 

Izložba se održava u sklopu kulturno-zabavne i športske manifestacije “Posuško lito”.

radioposusje.ba/Posušje.net