Radioposusje
- 12.07.2019.

Kulturno-športsko društvo Ilijino brdo 95. organizira tradicionalnu olimpijadu starih športova Ilijino brdo 2019. koja će se ove godine održati jubilarni 25. put na Ilijinom brdu, na blagdan svetoga Ilije, 20. srpnja 2019. Program započinje svetom  misom u 11 sati na mjesnom groblju Ilijino brdo.

Program se nastavlja na Rastovačkom polju. Svečano otvaranje najavljeno je za 13 sati u sklopu kojeg će, između ostalog, biti uručene zahvalnice zaslužnim institucijama i pojedincima koji su pomogli da se ova manifestacija održi kroz sve ove godine, uz nastup KŠD Rakitno. Program se nastavlja uz natjecanja u starim sportskim disciplinama; natjecatelji će se nadmetati u potezanju ruke, potezanju klipa, bacanju kamena s ramena i potezanju konopa. 

Natjecatelji u starim športovima mogu se prijaviti na dolje navedeni broj telefona ili na dan proslave.  Neizostavan dio programa su i borbe bikova koji će se boriti u dvije kategorije; poluteškoj do 850 kg i teškoj preko 850 kg, uz napomenu kako je vaganje u 13 sati. Kontakt broj za prijave je 063 329 003 (Marinko Grubišić Žaer), uz napomenu kako se vlasnici bikova još mogu prijaviti, ali to trebaju učiniti što ranije.

KŠD Ilijino brdo 95. svima želi dobrodošlicu uz mladu janjetinu i hladno osvježenje.

radioposusje.ba