Radioposusje
- 21.12.2018.

Košarkaška Akademija Herceg Bosne, Košarkaški savez Herceg Bosne i Hrvatski košarkaški klub Posušje i ove godine organiziraju tradicionalni božićni “Mini-basket festival”, koji se organizira po četvrti put.

Utakmice će se odigravati u subotu 22.12.2018. u obje sportske dvorane u Posušju na tri terena. Okupljanje počinje u 9:00 sati, prve utakmice na rasporedu su u 10:00 sati, dok se finalni susreti igraju u 17:00 sati  za djevojčice i u 17:30 sati za dječake.

Nastupit će 20 muških i ženskih klubova koji djeluju pod okriljem Košarkaškog saveza Herceg Bosne. Među njima su ekipe iz Širokog, Gruda, Mostara, Čapljine, Tomislavgrada, Rame, Ljubuškog, Čitluka, Livna i Posušja. 

Na turniru će sudjelovati više od 300 mladih košarkašica i košarkaša rođenih 2006. godine ili mlađih, a svi posjetitelji mogu uživati u prekrasnoj  košarkaškoj priči, kojoj je cilj promocija košarke te druženje mladih sportaša; košarkašica i košarkaša.

Organizatori su osigurali pokale i medalje za najuspješnije, ručak i sendviče za povratak te prigodne božićne darove za svu djecu sudionike.