Radioposusje
- 04.06.2018.

U desetoj finalnoj emisiji „Zvjezdica“ s tri nastupa je briljirala 15-godišnja Riječanka Lucija Stipanović te prema odluci žirija postala nova RTL-ova Zvjezdica. Lucija Stipanović je otpjevala pjesmu „Adaggio“ i izazvala apsolutne ovacije žirija što je u konačnom zbiru bilo dovoljno za njezinu pobjedu. 15-godišnja Lucija je već od samog prijavljivanja u „Zvjezdice“ rekla kako se nada da će se jednog dana profesionalno baviti pjevanjem te kako je glazba njezin život.

 „Bilo je jako puno dobre djece, ali kada bi se mene pitalo svim finalistima bih dala nagradu jer su zbilja presudile nijanse. Žiriju je sigurno bilo jako teško izabrati. Prijateljstva su najljepši dio takvih natjecanja. Družili smo se i navijali jedni za druge i pobjeda zbilja nije bila tema naših razgovora. Sigurna sam da će ta prijateljstva biti dugotrajna“, rekla je Lucija.

Jedno veliko iskustvo je i iza naše Dike Diane Polić koja ipak nije uspjela proći do finala. Za svoj polufinalni nastup odabrala je Doris Dragović i pjesmu „Željo moja“. Za razliku od nastupa u izlučnoj emisiji u kojoj smo slušali njezinu briljantnu izvedbu pjesme „Život nije siv“ Mije Dimšić, u polufinalu je bilo treme, ali i problema s grlom, no trudila se dati sve od sebe, a to je itekako bitno.