Radioposusje
- 09.09.2019.

Seniorka Karate kluba Posušje Ivana Galić osvojila je zlatnu medalju na VIII. Karate kupu u Zagrebu koji je održan ove subote 7. rujna 2019. Turnir je okupio 720 natjecatelja iz 5 zemalja. Ivana je nastupila u kategoriji do 68 kg. Za Ivanu koja se karateom bavi već 10 godina, finalna borba u kojoj je svoju protivnicu iz Rijeke pobijedila minimalnim rezulatatom od 1:0 znači puno i smatra ju jednom od težih borbi do sada, prije svega stoga što je povela u ranoj fazi borbe, a do kraja je uspjela održati rezulatat protiv iskusne protivnice. Nije se nakon vodstva Ivana samo branila, napadala je, ali ti napadi nisu rezultirali poenima, već kaznenim bodovima od stane sudaca. „Ovaj meč bio je za mene psihički jako zahtjevan, morala sam ostati skoncentrirana te sam tako uspjela sačuvati rezulatat do kraja“, kazala je Ivana.

Odlazak na ovo natjecanje realiziran je u suradnji s Karate klubom CROHERCegovina iz Čitluka, a upravo u Čitluku posuške borce očekuje iduće natjecanje gdje će sudjelovati na Međunarodnom karate turniru Dani berbe grožđa (DBG) Open  2019. koji će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku u subotu, 21. rujna 2019.

Karate klub Posušje počinje s treninzima i upisom novih članova.

U tijeku su upisi u Karate klub Posušje koji će se vršiti u dane održavanja treninga utorkom i četvrtkom od 19:45 do 21 sat te subotom od 17 do 18:15 u maloj sportskoj dvorani. Treninzi se održavaju pod vodstvom Marka Čambera, kojem u trenerskom poslu pomaže i seniorka Ivana Galić.

Svi zainteresirani za upis u Karate klub Posušje mogu se priključiti u navedenim terminima treninga. Za više informacija nazovite broj mobitela 063-345-652 - trener Marko Čamber.

radioposusje.ba