Radioposusje
- 14.06.2019.

Ministarstvo gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke objavilo je javni poziv za odabir korisnika sredstava za poticanje razvoja malog gospodarstva utvrđenih županijskim proračunom za 2019. godinu, u iznosu od 250.000 maraka.

Javni poziv se raspisuje u sklopu Programa utroška sredstava za poticanje razvoja malog gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke koji se osiguravaju bespovratna poticajna financijska sredstva za:

- subvencioniranje dijela obračunatih troškova kamate po kreditima odobrenim u komercijalnim bankama za nabavku osnovnih sredstava, opreme, ili novog dijela opreme, za kupnju, izgradnju, proširenje ili uređenje poslovnih objekata, financiranje investicija za rast i razvoj subjekata malog gospodarstva (gospodarska društva i obrtnici).

- promociju i razvoj lokalne zajednice i malih poduzetnika, unaprjeđenje turističke infrastrukture i jačanje kapaciteta lokalnih pružatelja usluga u ugostiteljstvu i turizmu, fokusirajući se na integrirani turistički razvoj i nove male poduzetnike u sektoru turizma.

- podršku razvoju inovacija do novog proizvoda.

Svi podnositelji zahtjeva moraju dostaviti popunjeni obrazac za zahtjev (prijavu), koji će biti objavljen na web stranici Ministarstva gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke www.mg-zzh.com, te se još može dobiti u prostorijama Ministarstva ili na upit poslan na e-mail adresu: info@mg-zzh.com. Sve dodatne informacije mogu se tražiti u Ministarstvu - Sektor trgovine, turizma i poduzetništva ili na telefon 039/682-162, od 12-14 sati, te na e-mail adresu: info@mg-zzh.com. Javni poziv otvoren je do 30. studenoga 2019. godine ili do utroška sredstava planiranih za poticaj, priopćeno je iz Ministarstva gospodarstva ŽZH.

Javni poziv je na sljedećoj poveznici:

https://mg-zzh.com/2019/06/14/1054/

Radioposusje.ba