Radioposusje
- 13.09.2021.

Vrijeme je za najveći off road entertainment show u regiji, poručuju organizatori Blidinje Challenge 2021, najvećeg Off-road događaja u našoj regiji koji će početi u četvrtak 16. rujna. Riječ je o prvoj off-road utrci ovakve vrste u državi u organizaciji Off road kluba HercegProTeam.

Tisuće gledatelja okupit će se ovaj vikend na Blidinju kako bi uživali u atraktivnim utrkama podijeljenim na dvije klase Challenge i Adventure klasa  u borbi za nagradni fond od 10.000 eura, ali i odličnoj zabavi u ekskluzivnom šatoru pored Hajdučkih vrleti. Program utrke traje 4 dana u kojemu će sudjelovati natjecatelji iz BiH, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Slovenije, Austrije, Bugarske itd.

U četvrtak je predviđeno okupljanje natjecatelja tehnički pregled vozila te prolog u kojemu se vozači bore za startnu poziciju naredne etape. Prema programu utrke u petak ujutro vozi se etapa po roadbook-u od 10–16 sati i noćna etapa od 20-00h dok će ostale goste  u ekskluzivnom šatoru zabavljati DJ Vola, subota ujutro kreće etapa po roadbook-u od 10-14 sati a u 16 sati starta kružna trka koja je ujedno i najatraktivniji dio cijele utrke gdje vozila startaju u grupama i voze više krugova po zadanoj stazi sa preprekama, nakon kružne trke planiran je veliki Afterparty u ekskluzivnom šatoru uz bogatu nagradnu tombolu gdje je glavna nagrada terensko vozilo i ostale bogate nagrade gdje će vas zabavljati Ivica Bago i DJ Vola. Zadnji dan utrke u nedjelju vozi se specijalni ispit od 10-13 sati te proglašenje najboljih i dodjele nagrada.

Pogledajte PROGRAM od četvrtka 16. do nedjelje 19.09.2021.