Radioposusje
- sri 07, 2018

U Posušju je odigran tradicionalni golf turnir “Posušje Open” koji je jedan od četiri turnira koji se boduju za Sberbank Masters 2018 godine.

Sjajnom igrom drugog dana Žarko Romić uvjerljivo je ostavio konkurenciju iza sebe, odigravši drugog dana 61 udarac nije dozvolio ni da pomisli kako netko od sudionika može osvojiti ovaj turnir. Ukupno je Žarko odigrao 129 udaraca (68,61).

Drugo mjesto je zauzeo Zoran Palameta sa 135 udaraca (68,67) dok je treće mjesto osvojio Nedim Čehajić sa 136 udaraca (69,67).

Nije tako izgledalo nakon prvog dana. Mnogi su bili u konkurenciji za osvajanje ovog turnira: Tiho Parlov, Mladen Mušura, Zoran Palameta, Samir Smajić, Goran Radonjić, Bahrudin Zjajo, Veljko Lončar, Nevenko Ćuk, Midhat Kulo …. svi su bili blizu nakon prvog dana, međutim turnir se igra 2 dana i na kraju dolazi do pravih vrijednosti pojedinaca.

U nettu najbolji je bio Gordan Miralem koji polako ulazi u formu i možemo očekivati i dobre rezultate u bruttu u narednom periodu od Gordana Miralema.

Kod dama najbolja je bila splićanka Najda Bauk koja je kao i Romić, uvjerljivo pobijedila na ovom turniru.

Pošto se ovaj turnir boduje za Masters 2018 plasman su ostvarili Zoran Palameta i Mladen Mušura, dok će Golf Savez donijeti odluku koje dame će igrati MAsters 2018 godine.

Čestitamo najboljima na ovom turniru a posebno Žarku Romiću, Najdi Bauk i Gordanu Miralemu.

bhgolf.ba