Radioposusje
- 18.07.2021.

Ovog vikenda počela je nova sezona Premijer lige Bosne i Hercegovine a utakmica koja je u 1. kolu privukla najviše pažnje bila je ona igrana na Pecari između Širokog Brijega i Zrinjskog. Popularni Hercegovački derbi upravo je završio bez pobjednika podjelom bodova ali i bez golova 0:0. Zrinjski je bio bolji protivnik a od velikih prilika vidjeli smo po jednu sa svake strane a istaknuti treba i fantastičnu atmosferu s tribina.

U ovom derbiju nastupila su i 3 Posušanina. Dva su igrala u dresu Zrinjskog, golman Luka Kukić koji je odlično debitirao te sačuvao čistu mrežu i mladi Ivan Bašić koji je odigrao jako dobro prvo poluvrijeme a onda je napustio igru. U dresu Širokog igrao je Zvonimir Begić koji je do 87’ minute bio najbolji pojedinac svoje ekipe a onda morao biti zamijenjen zbog ozljede.

1. kolo Premijer lige završava se sutra a zatvara ga utakmica između Veleža i HŠK Posušja koja se igra u Mostaru u 20 sati, plavo-bijeli će nakon 12 godina ponovno nastupiti među najjačim klubovima Bosne i Hercegovine.

Radioposusje.ba