Radioposusje
- 25.07.2021.

Nakon 12 godina Premijer liga BiH vratila se na Mokri Dolac a u sklopu 2. kola HŠK Posušje je pred fantastičnom atmosferom koju su napravili brojni domaći navijači igralo jako dobru i hrabru utakmicu protiv Sarajeva no na kraju su ipak poraženi s 2:0, golove za Sarajevo postigli su Cmiljanić u 39’ minuti i autogol Ljubić u 72’ minuti ali dobra igra Posušja sigurno ulijeva optimizam za nastavak sezone.

Posušje u prvih 45’ minute igra gotovo ravnopravnu utakmicu ali ne koristi svoje prilike dok s druge strane Sarajevo prvo postiže gol koji je poništen zbog zaleđa a onda u Cmiljanić zabija za ipak zasluženo vodstvo gostiju. U drugom djelu Posušani rade veliki pritisak i sigurno zaslužuju izjednačenje no to se nije dogodilo, dogodilo se to da Sarajevo potvrdi pobjedu iz svoje jedine prilike u drugom djelu. Unatoč porazu navijači su bili zadovoljni igrom svoje ekipe a zadovoljstvo svime osim rezultatom potvrdio je i trener Ćorić nakon utakmice.

HŠK POSUŠJE: Baćak, T. Barišić, Brekalo, J. Barišić, Lučić, Landeka, Vranjić (od 70. Ilinković), Leko (od 60. Vukoja), Lauš (od 80. Glavina), Bešlić (od 60. Ljubić), D. Begić (od 70. Verunica)

Radioposusje.ba