Radioposusje
- 16.06.2021.

Danas u 18 sati trener Denis Ćorić na Mokrom Docu obaviti će prozivku igrača HŠK Posušje te ih povesti u pripreme za Premijer ligu BiH. Klub je danas objavio da čak 13 igrača iz prošle sezone neće biti članovi ekipe u novoj sezoni a to su: Ante Serdarušić, Ivan Mandurić, Stipe Soldo, Ivan Buhač, Senadin Hadrović, Nikola Šiško, Borna Gilja, Blaž Bošković, Frano Čolak, Nediljko Kovačević, Ivan Bubalo, Kristijan Sesar i Ivan Kurbaša!

Dakle Posušje je trenutno ostalo na samo 13 igrača u rosteru iz prošle sezone koji bi se danas trebali pojaviti na pripremama a to su: Marko Galić, Boris Bačak, Slavko Brekalo, Josip Barišić, Tomislav Barišić, Dario Stipić, Davor Landeka, Marin Vranjić, Josip Serdarušić, Jure Glavina, Filip Nenadić, Ivan Bešlić i Dominik Begić.

HŠK Posušje još nije predstavilo ni jedno pojačanje a jasno je kako će ih trebati i morati doći bar desetak zato s nestrpljenjem čekamo današnji prvi trening jer bi se netko od pojačanja mogao pojaviti baš na njemu. Mnoga imena se spominju po pitanju dolaska a mi ćemo spomenuti jedno jako drago navijačima, naime Luka Lučić bi trebao postati novi stari igrač Posušja.

Radioposusje.ba