Radioposusje
- 09.07.2016.
malinogomet

Pred nama je zasigurno najposjećeniji i najiščekivaniji športski događaj godine u općini Posušje – Malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti. Ove godine na turniru će nastupiti ukupno devetnaest malonogometnih sastava koji su raspoređeni u četiri skupine. 

Za ovogodišnji malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti uložili smo dosta na uređenju igrališta Osnovne škole Ivana Mažuranića te tribina kako bi ovaj veliki sportski događaj bio što ljepši sportski spektakl u gradu podno Radovnja, naglasio je predsjednik OSS Zvonimir Širić.

Istinski malonogometni spektakl

Već sada je u Posušju vruće sportsko ozračje za start turnira 4. srpnja kada počinje velika malonogometna fešta. Ove godine dodijelit će se i novčane nagrade pa će cijeli događaj biti pravi i istinski malonogometni spektakl, posebice završnica kada sve “gori” s pjesmom i navijanjem. S obzirom na to da ubrzo nakon početka turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti završava i EP u Francuskoj, realno je očekivati da se gledatelji ispred TV ekrana “prebace” na gledanje nogometa uživo. Malog, ali ne manje uzbudljivog.