Radioposusje
- 12.02.2019.

Radionica pod naslovom „Pustolovni turizam - Razvoj i promocija programa“ koju organizira Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije održat će se u petak 15. veljače, na Agroturizmu „Marića Gaj“u Grudama s početkom u 10 sati.

Na ovoj radionici će se između ostalog raspravljati o razvoju i promociji programa turističke ponude, s posebnim naglaskom na aktivni turizam na području Županije Zapadnohercegovačke, priopćeno je iz Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

Najvažniji cilj za organizaciju radionice je provođenje popularizacije avanturističkog turizma kroz formiranje novih programa za razvoj turističke ponude na područjima na kojima turizam nije dovoljno razvijen, a imaju turističke potencijale u tradicijskoj i prirodnoj baštini.

Radionicu će voditi stručnjakinja za razvoj aktivnog turizma, gospođa Iva Bencun, vlasnica poznate turističke agencije Feral Tours d.o.o., organizatorica Zadar Outdoor festivala, te predsjednica Zajednice pustolovnog turizma pri HGK.

Ova radionica je dio projekta „Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj“, koji ima za cilj što kvalitetniju izradu Plana razvoja turizma Županije Zapadnohercegovačke, s posebnim naglaskom na aktivni turizam.

Na radionicu se možete prijaviti putem službene e-mail adrese Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije info@eui-zzh.ba najkasnije do četvrtka, 14. veljače do 12:00 sati, priopćeno je Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

Radioposusje.ba