Radioposusje
- 16.04.2019.

U derbiju 10. kola Regionalne nogometne lige veterana na "posuškom zelenom dragulju" snage su odmjerile dvije vodeće momčadi s vrha ljestvice, NK Posušje i NK Croatia iz Zmijavaca.

Po prekrasnom, sunčanom i nešto burovitom vremenu, pred pedesetak gledatelja ovoga je ponedjeljka odigrana vrlo zanimljiva i do zadnjeg trenutka neizvjesna utakmica, u kojoj je domaća ekipa NK Posušja, teško ali zasluženo, protiv veoma jakog i neugodnog protivnika iz Zmijavaca – aktualnog   šampiona lige - na svom stadionu osvojila sva tri boda.

Minimalnu prednost - koja je u konačnici značila i tri boda veteranima Posušja donio je Mladen Vranjković, prekrasnim i preciznim pogotkom na dodavanje Danijela Pandžića pred sam kraj prvog poluvremena.

U drugom dijelu utakmice nizale su se prilike s obje strane, ali  je rezultat ostao nepromijenjen do samog kraja susreta.

Posuški nogometaši ostali su neporaženi i nalaze se na samom vrhu ljestvice, tako da je sad razlika spram najbližeg pratitelja NK Croatie velikih 8 bodova  prednosti.

Napomenimo još da su u zaostalom susretu iz 9. kola RLV - Veterani NK Rakitna u Imotskom na mokrom i blatnjavom Gospinu docu odigrali neodlučeno 2:2.

Rezultati 10. kola:

Makarska Rivijera - Rakitno     1:0

Posušje    -  Croatia                    1:0

Tomislav -  Mladost                   3:0

Kamen     - Mračaj                     1:1

Imotski    -  Grude           odgođeno

M. Bešlić