Radioposusje
- ned 12, 2017

LU Milan Mikulić Bikan Vir ovoga je petka, 29.prosinca,  održala druženje koje je,  pored članova Udruge, okupilo lovce, njihove prijatelje i uzvanike s područja posuške i susjednih općina. Pored ove Udruge, na području Posušja djeluju još dva lovačka društva, LD Radovanj Posusje i Jarebinjak Rakitno. Ova tri društva okupljaju 500-tinjak članova. Udruga iz Vira broji njih 110, a njihovo je lovno područje Zagorje, Zavelim, Podbila i Vir.
U samom programu večeri dodijeljena su priznanja mladim lovcima. Tako su njih četvorica dobili diplome o položenom lovačkom ispitu, dok je jedno priznanje uručeno s titulom stari lovac. Diplome je uručio predsjednik Udruge Ante Galić Pasarela. On je u svom govoru, pozdravljajući sve prisutne, iskoristio prigodu kako bi pozvao lovce na Zbor Udruge koji će se održati 6.siječnja 2018. godine u OŠ u Viru s početkom u 18 sati. U ime Lovačkog saveza Herceg Bosne prisutne je pozdravio potpredsjednik Saveza Branko Leko iz Gruda. Bogoslov Ante Jukić u svom je govoru prije same večere prisjetio se svetoga Huberta, zaštitnika lovaca, podsjetivši sve prisutne koliko je ljubav prema prirodi i životu u skladu s njom od iznimne važnosti, što je i jedna od zadaća lovaca, očuvanje prirode, a što poprima sve više važnosti u životu suvremenog čovjeka. Potom je predomolio prigodnu molitvu, dok je blagoslov udijelio župnik župe Vir don Ilija Drmić.
Posjetitelji su mogli uživati u ukusnom jelu, koje je pripremilo osoblje SS Viktorija, ali i u  dobroj zabavi uz grupu Espresso. Iako nisu nastupili u punom sastavu, vrhunska svirka i ugodni vokali Jelene Pišković i Nikole Begića plijenili su pozornost posjetitelja. Uz Nikolu na klavijaturama  svakako vrijedi istaknuti i virtuoza na harmonici Milana Miju Đereka. Ne čudi što imaju dobro popunjen kalendar nastupa, medju kojima su i nastupi uz Ivicu Bagu koji im se i sinoć pridružio, otpjevavši par pjesama.
Vrhunac veceri bila je dodjela tombola, za čiju su prodaju, pored mladih članova Udruge bile zadužene i četiri članice HKUD -a Vrisak. Medju 83 nagrade bilo je 7 pušaka koje su uručene svojim novim vlasnicima. Organizaciju ove veceri potpomogli su brojni sponzori, kojima domaćin srdačno zahvaljuje. Program večeri je ovjekovjecen kroz fotografije studija Foto Nada.