Radioposusje
- 06.02.2019.

Tvrtka Sunčani Hvar hoteli traži radnike za sezonu 2019. Kako bi zainteresiranima predstavili svoje poslovanje, a s druge strane upoznali  potencijalne  zaposlenike  s uvjetima rada, predstavnici tvrtke održat će u Posušju Dan otvorenih vrata i to 14. veljače 2019. od 11:30 - 13:00 sati u kinodvorani. 

Dođite i predstavite se te osigurajte sebi siguran sezonski posao u jednoj od najpoželjnijih destinacija na svijetu, poručuju iz tvrtke. 

Svake godine u razdoblju od studenog do travnja Sunčani Hvar hoteli u suradnji sa zavodima za zapošljavanje održavaju Dane otvorenih vrata diljem Hrvatske te svim zainteresiranim kandidatima daju priliku da se osobno predstave. Prezentacije su proširili i na gradove i općine u BiH. Dani otvorenih vrata održat će se od 12. do 15. veljače 2019. i to: 12. veljače 2019. i to: U Čapljini i Ljubuškom, 13. veljače 2019. u Mostaru i Širokom Brijegu, 14. veljače 2019. u Grudama, Posušju i Tomislavgradu te 15. veljače 2019. u Livnu, objavljuje Sunčani Hvar Hotels na svojoj web stranici, pozivajući zainteresirane da ih posjete na jednoj od navedenih lokacija. Također, svoju prijavu možete poslati na posao@suncanihvar.com.

Sunčani Hvar hoteli su dio CPI grupe, vodeća su hotelska kuća na najsunčanijem otoku Mediterana, otoku Hvaru.  Tvrtka je započela nove i velike investicijske projekte za renovacije hotela, ali i niz inicijativa za unaprjeđenje i  razvoj ponude destinacije. Hoteli  Adriana, Riva, Amfora i Pharos već su završili s renovacijom, te danas predstavljaju primjer vrhunske i luksuzne ponude; prvi ove vrste na hrvatskim otocima, a među najatraktivnijim na ovom dijelu Mediterana. U ljeto 2019. otvara i novi hotel Palace Elisabeth, koji je jedna od najljepših građevina na ovim prostorima uz gradsku Loggiu i smatra se simbolom grada Hvara. 

radioposusje.ba