Radioposusje
- 19.09.2020.

Nogometaši Posušja ostvarili su pobjedu u utakmici 7. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine. Na gostovanju kod FK Igman u Konjicu, Luka Lučić je dao gol za Posušje iz jedanaesterca u 73. minuti susreta.

Ovom pobjedom Posušje je sa 16 bodova zasjelo na vrh tablice prve lige FBiH. Za posuškim klubom su NK Bratstvo iz Gračanice i NK Vis Simm Bau koji imaju 13 bodova i utakmicu manje. Svoje utakmice ova dva kluba odigrat će u nedjelju 20. rujna.

FK Igman: Jamaković, Mešić, Carvalho, Kašić, Mandžuka, Savinović, Džafić, Lukomirak, Sabljica, Mujagić, Alešević.

HŠK Posušje: Galić, Barišić, Buhač, Glavina, Bešlić, Landeka, Sesar, Stipić, Serdarušić, Brekalo, Lučić.

Nažalost, kako javlja HŠK Posušje, gostovanje u Konjicu nije prošlo bez incidenta. „Prilikom dolaska na gradski stadion u Konjicu, igrač HŠK Posušja fizički je napadnut od strane pomoćnog trenera FK Igman. Na stadionu nije bilo policije niti zaštitara, tako da ekipa i uprava kluba nisu bili zaštićeni od strane domaćina. Pomoćni trener FK Igman je u nekoliko navrata ponovno ušao u službene prostorije FK Igman i obračunao se s igračima. Nemile scene u Prvoj ligi se nastavljaju!“, objavio je posuški klub na svojim facebook stranicama.

Iduće kolo Posušje će igrati na svom stadionu. U goste im dolazi NK GOŠK koji je trenutno posljednji klub na tablici prve lige FBiH.

Radioposusje.ba/HŠK Posušje