Radioposusje
- 18.10.2018.

Parni Valjak, jedan od naših najznačajnijih bendova danas zvuči bolje nego ikada. Kao nastavak velikih hit singlova među kojima su "Opet se smijem", "Prolazi sve", "Ljubav" i "Vrijeme",  Valjak objavljuje novu baladu pod nazivom "Otkud ti pravo"Husein Hasanefendić Hus još se jednom ističe kao jedan od najvažnijih tekstopisaca i skladatelja pop rock glazbe u regiji tepotpisuje i novi singl, kao i većinu Valjkovih pjesama. Nježni uvodni riffovi Husa i jednog od najboljih hrvatskih gitarista, Marijana Brkića Brka, s vremenom se pretvaraju u distorzirane dionice koje daju ovoj pjesmi epitet moćne balade, a koja će sigurno zavladati hrvatskim radijskim eterom i u slušalicama vjernih obožavatelja benda te ljubitelja vrhunskog pop rock zvuka.Vokal Akija Rahimovskog dao je pjesmi i himnični prefiks.
Singl je sniman u RSL studiju u Novom Mestu u Sloveniji, a prati ga video kojeg potpisuje Dalibor Barić, iznimni multimedijalni umjetnik. Spot koji je premijerno prikazan na CMC televiziji i Facebook stranici Parnog Valjka možete pogledati na službenom YouTube kanalu benda ili na sljedećem linku:
https://www.youtube.com/watch?v=b6O9w5xmFdY

Singlom "Otkud ti pravo" Parni Valjak najavljuje i objavu novog studijskog albuma koji će uskoro ugledati svjetlo dana. Osim konstantnog boravka u studiju bend se nakon višemjesečne stanke vratio koncertnim aktivnostimaBeč i Škofja Loka bile su prve destinacije nakon kojih slijede nastupi u Arsenalu u Zadru, a potom i u Švedskoj, u Malmöu 2. studenog Göteborgu 3. studenog. Krajem mjeseca, 17. studenog odradit će i odgođeni koncert u Osijekugdje će nastupiti u dvorani Gradski vrt.

Croatia Records / Foto Darko Drinovac