Radioposusje
- 31.10.2019.

Frizerka Jelica Koštro, vlasnica frizerskog salona Studio Jelica iz Vira kod Posušja nastavlja s usavršavanjem u poslu koji, očito, jako voli. Stoga nastavlja posjećivati seminare te tako svojim klijentima omogućuje frizure po najnovijim modnim trendovima. S novim znanjima i iskustvima vratila se sa seminara održanog 27. listopada 2019. u Banja Luci u organizaciji frizerskog studija Željko. Tema je bilo „organsko šišanje kose“. Njime se dobiva mekše krajeve, više volumena i teksture, frizuru je lako održavati, a prikladna je za sve tipove kose.

Nakon prestižnog Mounir Revolution Masterclassa u Istanbulu, Jelica je proširila svoje umijeće. „ Moda nema granica. Svaki pristup klijentu je nova priča za nas, a mi pričamo priče koje nemaju kraja“, ističe Jelica. Svoje iskustvo s novog tečaja uz riječi zahvale opisuje riječima: “Divno iskustvo i druženje. Veliko hvala @studiozeljko1 na pozivu. Bilo mi je zadovoljstvo biti s Vama i Vašim timom. Uz svu tremu koju smo prošli želim se zahvaliti od srca dragim kolegama u publici, koji su došli da nas podrže. Imali smo najljepše modele,najljepše osmijehe, divno druženje… Hvala mojim dragim klijentima, bez kojih ne bih bila to što jesam.“

Iz salona Studio Jelica ističu da tu nije kraj te da će svoju uslugu upotpuniti novim proizvodima iz NIKA color i Nika Hair Beauty Excellence, kako bi dobili potpuno novi organski pristup klijentu.

Studio Jelica možete pratiti na Facebook stranici i Instagram profilu.

radioposusje.ba