Radioposusje
- 15.03.2017.

Grad Mostar napokon dobiva glazbeni spektakl kakav zaslužuje. Nakon dugo godina, Oliver i Gibonni nastupaju zajedno na stadionu HŠK Zrinjski te predstavljaju zajednički album ”Familija”.

Organizatori su potvrdili kako će se koncert održati 23. lipnja 2017. godine s početkom u 20 sati, a o kakvom spektaklu je riječ govori i činjenica kako je ova vijest već podigla na noge sve fanove Olivera i Gibonnija diljem Bosne i Hercegovine, ali i Dalmacije i susjedne Srbije.

Pripreme za veliki koncert Olivera i Gibonnia teku prema planu, kako potvrđuju organizatori, a koncert će zasigurno biti večer koja će se dugo pamtiti.

”Veliki koncert Olivera i Gibonnia ujedno je i predstavljanje njihova zajedničkoga albuma ”Familija” koji donosi i devet novih hitova. Naravno, pored novoga albuma svakako će publika imati priliku čuti i nezaboravne hitove dvojice pjevača čiji umjetnički rad traje već desetljećima. Publici garantiramo nezaboravnu večer, a Mostar će zasigurno taj dan biti centar, ne samo Bosne i Hercegovine nego i regije, jer već imamo zainteresirane grupe i iz drugih država regije”, ističu organizatori.

Ulaznice za veliki koncert Olivera i Gibonnija mogu se očekivati početkom travnja, prenosi Bljesak.info, a o svim novostima fanovi će biti informirani putem medija i službenoga događaja na društvenoj mreži Facebook na poveznici.

(www.jabuka.tv)

Najnovije vijesti

Radioposusje
- 03.08.2020.
Radioposusje
- 03.08.2020.
Radioposusje
- 03.08.2020.