Radioposusje
- 06.11.2019.

Glazbenik koji je duže od desetljeća, nenametljivo prisutan u eteru, a u njegovim prepoznatljivim pjesmama, uživaju svi, ima dvostruki razlog za zadovoljstvo.

Kristijan Rahimovski sa svojim je obožavateljima podijelio novu pjesmu i video spot Bijele zastave. Skladba iz autorke radionice Mire Buljana i Nene Ninčevića, ujedno je najavna pjesma novog albuma, nazvanog po velikom hitu Stopala, javlja Hit Records.

Svime navedenim Kristijanm Rahimovski obilježit će i lijepi jubilej, petnaest godina glezbenog rada, obilježenog brojnim uspjesima.

'Pjesma 'Bijele zastave' nije priča o predaji, jer u životu nema predaje. Jedino kome se iskreno predajemo je ljubav. Sve ostalo je utopija, izdaja samog sebe. Zato dižem bijele zastave, na kojima je samo jedna poruka. Volim vas sve!', istaknuo je ovom prigodom Rahimovski.

Bijele zastave, čiji spot u režiji Hrvoja Banića i Hit Produkcije možete pogledati ispod teksta, savršeno nadopunjavaju Kikijev niz glazbenih uspješnica Opet palim radio, Stopala, 5 minuta, Za život cijeli.

Sve one naći će se među petnaest skladbi, koje se nalaze na novom albumu Kristijana Rahimovskog 'Stopala', koji stiže nakon osmogodišnje pauze. Kiki je u tom vremenu, bio itekako kreativan, a iz njegove prepoznatljive glazbene radionice, izašle su neke od odličnih pjesama, koje još uvijek nenametljivo vladaju eterom. 

radioposusje.ba