Radioposusje
- 08.08.2019.

Ministarstvo unutarnjih poslova ŽZH kupilo je 10 novih službenih vozila što je nastavak kontinuiranog opremanja materijalno tehničkim sredstvima Uprave policije za efikasnije obavljanje policijskih poslova.

„Samo kadrovski ekipirana i tehnički dobro opremljena policija može se nositi sa sve većim svakodnevnim izazovima modernog doba, imajući u vidu činjenicu globalne migrantske krize, vršenje kaznenih dijela terorizma, krijumčarenje oružja i narkotika te izvršavanja drugih teških kaznenih dijela“, priopćeno je iz MUP- a ŽZH.

Šest novih vozila "VW GOLF", tip VII, dva vozila "VW TRANSPORTER" T6, jedno terensko vozilo marke "DACIA DUSTER", te specijalno vozilo "PAUK" marke "MAN" TGL12200 sa nadogradnjom dizalice predana su na korištenje Upravi policije koja će ih rasporediti u temeljne ustrojbene jedinice u skladu s ranije iskazanim potrebama.

Ovom prilikom želimo informirati javnost da je sukladno zakonu u tijeku natječaj za nabavku novih odora i obuće za sve policijske službenike Uprave policije ovog Ministarstva, priopćeno je iz MUP-a ZHŽ.

radioposusje.ba