Radioposusje
- sri 01, 2018

U organizaciji NK Rakitna ovoga će se četvrtka, 4. siječnja u svadbenom salonu Bagušić održati Donatorska večera u kojoj će se prikupljati sredstva za izgradnju nogometnog stadiona u Rakitnu. Riječ je o sportskom objektu čija je gradnja započela još prije 20- tak godina, a koji prije svega zbog iznimne zahtjetvosti samoga projekta nije završen do danas.

-Odluku da se krene u akciju prikupljanja sredstava za ovu namjenu  objeručke je prihvatila, kako lokalna, tako i šira zajednica, koja uključuje lokalnu upravu općinu i županiju i naše gospodarske subjekte. Lokacija na kojoj niče novi stadion u Rakitnu nalazi se na Zbornjači gdje je još 1995. postavljen kamen temeljac za stadion. Službene utakmice trenutačno se odigravaju  na Mokrom docu u Posušju.  Klub se natječe u Ligi veterana dok seniorska ekipa igra u međužupanijskoj ligi. Omladinski pogon okuplja 60-tak djece koje trenira Ivan Oreč, rekao je u razgovoru za naš radio trener NK Rakitna Mirko Sabljo.

Na donatorsku večeru pozvani su svi koji žele i na ovaj način pomoći izgradnju Sportskog centra NK Rakitna. Sav prihod od ulaznica, tombola i donacija će biti utrošen za izgradnju stadiona, dođite podržite našu akciju i dobro se zabavite uz KŠD Rakitno i Ivicu Bago, poručuju organizatori.  Cijena ulaznice je 50 KM i može se kupiti i sutra. Za cijenu listića tombole od samo 5 KM možete osvojiti brojne vrijedne nagrade među kojima su razni poklon bonovi, mobitel, televizor, ali i prometala poput bicikla ili pak glavne nagrade SmartFor2. Program počinje u 17 i 30.