Radioposusje
- 11.08.2018.

Na stadionu Mokri dolac danas, subota 11. kolovoza igra se Memorijalni nogometni turnir veterana Miljenko Nenadić - Ivica Miloš. Turnir se tradicionalno održava tijekom ljeta uoči blagdana Velike Gospe u sklopu velike kulturno-športsko zabavne manifestacije Posuško lito 2018. Organizatori turnira su veterani NK Posušja, na turniru se natječu četiri ekipe, a na ovogodišnjem turniru sudjeluju veteranske ekipe: Vukovar, Romantičari iz Koprivnice, Proložac i domaćin veterani Posušja.  

Turnir nosi naziv po dvojici legendarnih igrača NK Posušja: Miljenku Nenadiću koji je kao branitelj tragično stradao u Domovinskom ratu i Ivici Milošu koji je preminuo nakon jedne od utakmica ovoga kluba. Stoga sudionici turnira prije odigravanja utakmica posjete njihove grobove u Vinjanima gdje je pokopan Miljenko Nenadić i grob Ivice Miloša na Martića križu te im uz molitvu, cvijeće i svijeće odaju počast i zahvalu.  

Posjet grobljima je planiran za 14:30, izvlačenje parova turnira planirano je za 15:00, dok je početak Memorijalnog nogometnog turnira na stadionu Mokri dolac u Posušju najavljen za 16:00.