Radioposusje
- 08.09.2019.

U sportskom centru ADEO u Posušju završen je II turnir lovaca, a titulu pobjednika odnijela je ekipa LU Ričina Sekcija Podi. 

U utakmici za 3.mjesto snage su odmjerili ekipe “Trap” Imotski i L.U Rujan.
Nakon prvog poluvremena rezultat je bio 1:1 da bi u nastavku ekipa Trap Imotski postigla jos tri pogotka te s ukupinh 4:1 osvojila 3.mjesto

Finalna utakmica bila je na rasporedu u 21:30 h. Pred velikim brojem gledatelja uživali smo u uzbudljivoj utakmici domaće momčadi LD Radovanj i LU Ricina Sekcija Podi iz Imotskog.
U prvom poluvremenu domaća ekipa stvorlia je par odličnih šansi koje nisu uspjeli realizirati te se na odmor otislo s 0:0. U drugom poluvremenu smo vidjeli odličan nogomet te LD Radovanj dolazi do prednosti od 1:0 koju ubrzo ekipa Sekcije Podi poravnava na 1:1. Pred sam kraj utakmice LD Radovanj dolazi do prednosti kada ponajbolji igrač domaće momčadi Ante Jukić postiže pogodak iz penala za 2:1, tri minute prije kraja i odmah iza toga Imoćani sami daju priliku Radovnju za završiti utakmicu kada prave 6. i 7. akumulirani prekšaj. Eugen Galić-Regan oba deveterca promašuje, a kako obično u nogometu biva, ako neiskoristiš prilike stiže kazna i najbolji igrač turnira Marijan Marsić -Sena 28 sekundi prije kraja postiže pogodak i odvodi utakmicu u penale.

Nakon izjednačenog rezultata u prvom krugu penala 2:2 glavne uloge u raspucavanju su preuzeli u Imotskoj ekipi Ante Puljiz Bili, a u Posuškoj ponovno Eugen Galić-Regan, opet promašuje što za Sekciju Podi donosi naslov.
Dodajmo jos da se cak dva igraca LD Radovanj dobila crvene kartone.

Najboljim golmanom turnira je proglašen JOSIP NENADIĆ iz ekipe Radovanj.
Najbolji igrač, a ujedno i strjelac (17pogodaka) je MARIJAN MARŠIĆ SENA.
Nagrade ekipama je dodjelio predsjednik lovačkog društva Radovanj Zoran Bakula- Ćićanović kojem SC ADEO zahvaljuje, kao i sponzorima koji su pridonjeli u organizaciji.
A to su:
Prodajni Centar OLI d.o.o
Prodajni Centar DIVNA
EUROHERC Osiguranje d.d
MIS BENZ d.o.o
MPT Posušje d.o.o
OŽUJSKO PIVO

medijskim pokroviteljima
Posuski.info
Radio Posušje
Posusje.net
Grude.com
Širokobrijeski.info
Jabuka.tv