Radioposusje
- 29.03.2021.

Odigrano je 20. kolo Premijer lige BiH u kuglanju, a u utakmici koja je odigrana jučer u Bagušića kuglani, Posušje je pobjedilo ekipu Željezničara rezultatom 7: 1. Voditelj Kuglačkog kluba Posušje Ivan Petric je kazao da su pobjedu očekivali. „Ekipa Željezničara je ekipa koja se nalazi na sredini ljestvice. Odigrali su danas dobro, ipak mi smo opet bili nedostižni“, kazao je Ivan Petric.

Najbolji je u ekipi Posušja je bio Ivan Petric koji je srušio 646 čunjeva, Pere Petric je srušio 624 čunja, a dobar rezultat jučer je u ekipi Posušja ostvario i Bono Šarac s preko 600 srušenih čunjeva.

Kuglačima Posušja ovo je već treće kolo u kojem igraju samo formalno jer već su izborili prvo mjesto prvenstva.  Trenutno na tablici imaju 57 bodova. Čestitke Posušanima na već osvojenom prvenstvu stigle su sa svih strana, pa tako i od zadnjih protivnika, ekipe Željezničara.

Za kuglačima Posušja skoro je cijela sezona ispunjena pobjedama. Zabilježili su u drugom djelu sezone tek jedan poraz. Još je nekoliko kola da kraja kuglačkog prvenstva, a Posušje u svakom ide na pobjedu. Iduće kolo Posušani odlaze u Teslić ekipi Minerala, ekipi koja se nalazi na osmom mjestu ljestvice.

Radioposusje.ba