Radioposusje
- 09.07.2016.

Najnovija pjesma Kasovaca S kojeg si planeta s kojom su nastupili na glazbenom festivalu Pjesme Podravine i Podravlja u Pitomači doživjela je i svoj video uradak. Teskt i glazbu potpisuje Hrvoje Bogutovac dok je za aranžman zaslužan Željko Nikolin u čijem je studiju pjesma i snimljena.

Spot je sniman na prekrasnim lokacijama Osijeka i Baranje i prikazuje Kasovce u, već dobro nam poznatom, veselom i razigranom raspoloženju.

Ideju i realizaciju spota potpisuje Six nine studio iz Vinkovaca na čelu s Markom Zeljkovićem Zeljom, jednim od najuspješnijih autora spotova ovih prostora.

Jedva smo dočekali premijeru spota i prve reakcije publike s obzirom da je pjesma odlična, vedra, ljubavna i idealna za ovo ljetno vrijeme. Vjerujemo da će publika prepoznati naš trud i optimizam, a samim time i lansirati je na vrhove top lista. – rekao je Dinko Glavaš, pjevač Kasa.

Nakon uspješnog debitantskog albuma Slušaj mene, nema greške, na kojem su se našle uspješnice Budi moja slatka djevojka, Nemoj reći ni riječ te suradnje s Nenom Belanom u pjesmi Radosti mojoj nema kraja, Kas je već sa sniglovima Bijeg od snova, Nedjelja i Neka boli do boli, najavio da nas očekuje prava poslastica začinjena raznim zanimljivostima na drugom albumu.

Izlazak albuma možemo očekivati ove jeseni, a do tada Kas putuje na tradicionalnu ljetnu turneju po Jadranu.

Zanimljivu jesen okrunjenu albumom, Kas će zaključiti velikim koncertom u Osijeku na kojem nas očekuju brojna iznenađenja.

https://youtu.be/8HL8jV8siDg