Radioposusje
- 07.08.2020.

Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije u suradnji sa Asocijacijom za ekonomski razvoj REDAH organizira Info dan o javnom pozivu projektaEU4Agri. Cilj Info dana je upoznati potencijalne prijavitelje (poduzeća, obrti, zadruge) sa javnim pozivom, objasniti proces prijavljivanja, kriterije javnog poziva, ukazati na dosadašnja pozitivna i negativna iskustva, pružiti savjete o potrebnim dokumentima te ponuditi sve odgovore na pitanja u vezi prijavljivanja na javni poziv.

Info dan će se održati 14. kolovoza 2020. godine u 10.00 sati, u Dvorani za sastanke Skupštine Županije Zapadnohercegovačke (zgrada Vlade Županije Zapadnohercegovačke-prizemlje), Stjepana Radića 37b, Široki Brijeg.

Projekat Europske unije EU4Agri objavio je javni poziv vrijedan 3 miliona KM za dodjelu bespovratnih sredstava tj. investicija u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, odgovarajući ujedno i na potrebe za oporavkom od krize prouzrokovane COVID19 pandemijom. Poziv je otvoren 30. srpnja 2020. godine, a krajnji rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2020. godine do 15.00 sati.Detaljnije o javnompozivu EU4Agri .

Radioposusje.ba