Radioposusje
- 10.09.2018.

Mlade nade posuškoga nogometa nastavljaju nizati dobre rezultate. Dječaci HŠK Posušja  rođeni 2008. vratili su se s turnira u Širokom kao pobjednici. U grupnoj fazi natjecanja u dva susreta uknjižili su gol razliku  od 12:0 pobijedivši Bubamaru 7:0, a Široki 2 rezultatom 5:0. U polufinalu su bili bolji od ekipe Jadrana iz Tučepa svladavši ih 3:1, dok su u finalu svladali ekipu Širokog 1 1:0. Tako je Posuškim dječacima pripala titula pobjednika turnira, domaćin Široki je zauzeo drugo mjesto, dok je treće pripalo Jadranu. Najboljim igračem turnira proglašen je je Lukas Jukić, a najboljim vratarom Blago Bago.

Na turniru u organizaciji Unisport Inter Campusa Dubrave iz Stoca dječaci HŠK Posušja rođeni 2009. godine osvojili su 3. mjesto porazivši Leotar s 3:0. Prvo mjesto osvojila je ekipa Domaćina Stoca, dok je drugo pripalo limačima Čapljine.

Dodajmo ovome kako su kadeti i juniori HŠK Posušja odigrali susrete 4. kola. S gostovnaja u Čapljini vraćaju se s dva remija. Kadeti Čapljine i Posušja odigrali su 1:1, dok su juniori odigrali bez zgoditaka 0:0. Pioniri i početnici bili su slobodni.