Radioposusje
- 02.04.2021.

Nogometaši HŠK Posušje sutra u 16:00 h u okviru 20. kola 1. lige Federacije BiH na Mokrom Docu dočekuju HNK Čapljinu.

Posušje u ovaj meč ulazi kao vodeća ekipa lige i veliki favorit protiv predzadnje Čapljine no treneru Ćoriću probleme stvara činjenica da zbog 3 žuta kartona prvi put ove sezone mora igrati bez kapetana Davora Landeke. Uz njega zbog 3 žuta kartona izostat će još i njegov partner na zadnjem veznom Marin Vranjić te strijelac iz prošlog kola Kristijan Sesar. Vjerujemo da Ćorić ima riješenje za poziciju zadnjeg veznog i da nas sutra očekuje nova pobjeda plavo-bijelih.

Za utakmicu je spreman najbolji strijelac ekipe te jedan od najboljih mladih igrača lige Ivan Bešlić koji je za klupsku stranicu najavio dvoboj 20. kola. Evo što je rekao: “Atmosfera u ekipi je odlična, svi se trudimo i dajemo sve od sebe da dođemo do pobjede. Sretni smo zbog bodova iz Kaknja, a nadamo se uspjehu i u narednim utakmicama. Zadovoljan sam svojom igrom. Trudim se i trudit ću se da to bude na još većem nivou. Svaka ekipa u ovoj ligi ima svoje kvalitete, pa tako i HNK Čapljina. U utakmicu ulazimo s respektom i nikoga ne podcjenjujemo. Dat ćemo sve od sebe da osvojimo tri boda. Veliki nam je hendikep neigranje Landeke i Vranjića koji vode našu igru, ali nadam se da će uz Blaža Boškovića, trener i stožer naći kvalitetno rješenje, jer imamo još dosta kvalitetnih igrača”.

Recimo još kako je klub jutros objavio da je potpisao ugovor s mladim i jako talentiranim stoperom Davidom Crnjcem. Crnjac ima 17 godina i do sada je nastupao za juniore HŠK Posušje.

Radioposusje.ba (foto: HŠK Posušje)