Radioposusje
- pon 05, 2018

12- godišnja Diana Polić iz Posušja prošla je u polufinale RTL-ova showa Zvjezdice, nakon što je u subotu pred petoročlanim žirijem otpjevala pjesmu Mije Dimšić – Život nije siv, ispunivši pozornicu čistom vedrinom i cijelim koloritom veselih boja. Svi članovi žirija bili su složni da je Dianin nastup zaslužio najbolje ocjene.

Samo su dvije kandidatkinje u šestoj epizodi ovoga showa  prošle u polufinale bez a capella natjecanja Diana Polić i Ani Gnand, koje su dobile pet stolica, dok se treći polufinalist birao između kandidata koji su dobili četiri stolice, a na kraju im se u polufinalu pridružila Sky Leček Beever.

Diana je dobila odlične komentare. „Pokazala si da možeš biti jednog dana ozbiljna pjevačica ako to budeš htjela“, poručio joj je Luka Nižetić.

Diana obožava pjevati, a hoće li se jednog dana baviti pjevanjem rano je za reći. Da ima potencijala svima je pokazala ove subote. Diana je učenica 6. razreda osnovne škole, a u slobodno vrijeme pjeva u crkvenom zboru i bavi se cheerleadingom. Po onome što smo vidjeli i čuli, riječ je o veseloj djevojčici punoj života i životne vedrine, iako priznaje kako joj nedostaje otac koji je na radu u Njemačkoj, dok ona s majkom i dvjema starijim sestrama živi u Posušju, gdje su se prije nekoliko godina doselili iz Vira, gdje su, pak, sve četiri pjevale u crkvenom zboru. Diana voli slušati i rado pjeva i stranu glazbu. Prijavila se na show kako bi se, između ostalog i zabavila, što joj je i uspjelo, no ostala je ona ista vedra djevojčica bogatija za jedno veliko iskustvo. Treba hrabrosti stati na pozornicu pod svjetla reflektora, pred bubliku i ocjenjivački žiri, nije to nimalo lako, bilo je , kaže Diana, malo treme pred nastup, ali kada je krenula pjesma trema je nestala.

Dianu ćemo gledati u polufinalu, a kako je do njega došla  poslušajte:

https://www.rtl.hr/video/zvjezdice/278283/diana-polic-zivot-nije-siv/

RTL Zvjezdice