Radioposusje
- 12.07.2019.

Nakon dva dana odgode zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta sinoć je nastavljeno natjecanje na malonogometnom turniru mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti općine Posušje.

Na prohladnom terenu igrališta Osnovne škole Ivana Mažuranića odigrane su prve utakmice u skupinama C i D, prenosi Posušje.net.

Golova nije nedostajalo u susretu između rekordera po osvojenim naslovima ovog natjecanja ekipe Rastovače polje i Vira do konačnih 7:3. U golovima je prednjačio Marin Bešlić koji je postigao hat-trick.

Neizvjesno je do samog kraja bilo u drugoj utakmici večeri između uvijek čvrstih i neugodnih Landeka i nepredvidljivih Kovača. Golovima Filipa Karamatića i Franje Zlopaše poveli su Kovači, da bi do kraja poluvremena Landeke uspjele smanjiti rezultat preko njihovog najiskusnijeg igrača Davora Landeke za konačnih 2:1.

Prošlogodišnjici pobjednici ekipa Meljakuše je furiozno krenula po obranu naslova te su u potpunosti deklasirali Broćanac s visokih 8:0. Tomo Čamber upisao se tri puta u listu strijelaca, a po jedan su postigli Ivan Bešlić, Mate Pirić, Milan Srebrović, Ivan Penava i Dario Penava.

Velika uzbuđenja donio je i posljednji susret večeri između mladih ekipa Vinjana i Grada koji je završio rezultatom 4:2.

radioposusje.ba