Radioposusje
- 16.07.2018.

- Srebrni hrvatski nogometaši sletjeli su u zagrebačku zračnu luku  oko 15.30

- Već na pisti  Vatrenima je priređen svečani doček

- Zbog velike gužve njihov dolazak na Trg očekuje se puno kasnije nego što je planirano

- Na Trgu bana Jelačića je oko 110.000 ljudi, a na cijeloj trasi od zračne luke oko 200.000 ljudi, objavila je policija.

HINA

Autobus s Vatrenima koji vozi vozačica ZET-a probija se satima prema Trgu bana Jelačića. HRT javlja kako će ispratiti feštu do kraja i sve podrediti slavlju pa tako i Dnevnik koji će po prvi puta krenuti sa zakašnjenjem

Vatrene dočekuju i brojni navijači iz Hercegovine, a viđene su zastave iz Širokog Brijega, Gruda, Ljubuškoga, Posušja, Mostara, Livna i brojnih drugih mjesta.

Vatreni su na Trg stigli tek oko 9 sati. Dočekala ih je pjesma Zaprešić Boysa s bine, a nakon što su se popeli i sami na nju i stali pred vjerne navijače koji su ih čekali neki i po desetak sati i prozivke za koju su ovaj put bili zaduženi Frano Ridjan i Mirko Fodor, zasvirala je Lijepa naša. Navijačima su se obratili i sami igrači. Zagreb je u deliriju kakav još nije viđen i o kojem će se pričati još dugo, a pamtiti vječno. 

Do dolaska Vatrenih na Trg objavljen je novi podatak policije da je od zračne luke do Trga bana Jelačića reprezentativce ispratilo i dočekalo oko 550 000 ljudi.